Verblijf

Chez le Pré is een heerlijke plek voor een actieve- of luie vakantie, maar ook voor een kort verblijf, als onderbreking van de reis naar een verder gelegen vakantieadres.

Faciliteiten

Slaapcomfort: alle bedden zijn 0.90x2.00m en aan elkaar te schakelen tot een ruim tweepersoonsbed. In de gîte zijn er twee bedden van 0.90x2.00 en twee van 0.90x2.20m, eveneens aan elkaar te schakelen. Op alle bedden liggen goede matrassen met dekmatrassen, dekbedden en kussens (jaarlijks gereinigd). Er is gratis WIFI, ontbijt / diner service en broodservice. Het kleine zwembad en zonneterras zijn voor algemeen gebruik, zo ook de speelwei met schommels, tuimelrek en zandbak. Op de kampvuurplaats mag u zelf een vuurtje stoken of meedoen met het gezamenlijk vuur. Er is een wasserette met wasmachine / wasdroger, droogrek, strijkplank en -ijzer. In het grote huis is een bibliotheek met boeken die u mag lenen. In de inforuimte in het toiletgebouw vindt u een koel-vriescombinatie voor gezamenlijk gebruik, "zwerfboeken", wandel - en fietsroutes en diverse toeristische info. Kijk voor gegevens over de ingerichte huurtenten en het chalet bij: camping.

Een heerlijk Chez le Pre ontbijt naar keuze: een "Frans ontbijt" met baguette, zelfgemaakte confiture, jus d'orange en koffie of thee; of een " Supergezond kwark/yoghurtontbijt" met muesli, gedroogd- en vers fruit, jus d'orange en koffie of thee; of een " "Uitgebreid vakantie ontbijt" met een croissantje, baguette, volkoren brood, zelfgemaakte jam van fruit uit eigen tuin, kaas, jus d'orange, een eitje of fruit, vruchtenyoghurt, melk, jus d' orange, koffie of thee.

Ook kampeerders kunnen gebruik maken van de ontbijtservice.

Gasten kunnen ook inschrijven op het diner. Onze diners zijn zoals een engelse chef zei:”earthfriendly”, in NL noemen we het ook wel “duurzaam”. Waar het op neerkomt: mooie groentegerechten, zo veel mogelijk van biologische groenten, vaak uit eigen tuin; vlees en gevogelte van biologisch gecertificeerde boeren, vis, kaas en zuivelgerechten, alles “fait maison”. We houden zoveel mogelijk rekening met wensen, dieet of vegetarisch. We koken niet apart voor kinderen maar houden wel rekening met kindersmaak.