We vertellen u graag meer!

Op deze website vindt u veel informatie over Chez le Pré, maar we kunnen ons voorstellen dat u desondanks vragen heeft. Bijvoorbeeld over de beschikbaarheid van onze accommodaties. Of over een van onze workshops of arrangementen. Wat uw vraag ook is, neem gerust contact met ons op. We vertellen u graag meer. We proberen zo goed mogelijk antwoord te geven op uw vragen en invulling te geven aan uw specifieke wensen. U kunt ons direct bellen of mailen. Telefoon mobiel FR 0033(0)671487743, telefoon mobiel NL 0031(0)620284763. Mailadres: info@chezlepre.com

Privacy verklaring

Chez le Pré - Vacances, B&B, Gîte, Minicamping, gevestigd te Trézelles Frankrijk, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacy verklaring. Contactgegevens:http//:www.chezlepre.com, info@chezlepre.com. Postadres: lieu-dit Chez le Pré, 03220 Trézelles, France. Telefoonnummer 0033470990668, mobiel:0031620284763. 

Boukje Landsman is de functionaris gegevensbescherming van Chez le Pré, zij is te bereiken via Boukje@chezlepre.com. Chez le Pré verwerkt uw persoonsgegevens omdat u gebruik wilt maken van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. De persoonsgegevens die wij verwerken zijn: Voor en achternaam, postadres, telefoonnummer en e-mailadres. Wij verwerken geen bijzondere of gevoelige persoonsgegevens. Wij hebben niet de intentie gegevens te verzamelen van website-bezoekers die jonger zijn dan 16 jaar, zonder dat zij toestemming hebben van ouders of voogd. Mocht u ervan overtuigd zijn dat wij die zonder toestemming toch hebben verzameld, neem dan contact met ons op, dan verwijderen wij die informatie. 

Chez le Pré verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen: het aangaan van een overeenkomst, het afhandelen van uw betaling, u te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening te kunnen uitvoeren, u te informeren over wijzigingen van onze diensten, verzenden van informatie. Chez le Pré neemt geen besluiten over zaken die gevolgen kunnen hebben voor personen. 

Chez le Pre bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor het bewaren van uw naam, adresgegevens en telefoonnummer: minimaal 6 maanden tbv de "Fiche de Police", 5 jaar tbv belastingverplichtingen, het afhandelen van uw betaling, terugzien eerdere reserveringen, u te kunnen bellen, schrijven of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening te kunnen uitvoeren of u te informeren over wijzigingen van onze diensten of produkten. 

Chez le Pré verstrekt uw gegevens uitsluitend en alleen als dit nodig is, aan derden, om te voldoen aan een wettelijke verplichting. 

Chez le Pré gebruikt geen cookies of vergelijkbare technieken. 

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te doen verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering en tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar boukje@chezlepre.com. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen 4 weken, op uw verzoek. 

Chez le Pré neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmakingen, ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of dat er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met boukje@chezlepre.com.