De sfeer proeven van een verblijf op Chez le Pré

In een ongedwongen sfeer is er op Chez le Pré - gîte, B&B en camping - alle ruimte om gezellig samen te eten en te drinken én natuurlijk voor creativiteit en allerhande activiteiten. Het belangrijkste is dat u bij ons een leuke tijd heeft. Er is altijd veel te doen op Chez le Pré. En ......tussentijds gebeurt er ook nog van alles:

Augustus 2017: de woensdagochtenden worden, evenals in juli, opgevrolijkt door sportcoach Dries Vandenwijngaert die met de kinderen van 4-12 jaar de boel op stelten zet. Aan het eind worden ook de ouders erbij betrokken: hup, allemaal in beweging! De eerste week is het nog vol, daarna wordt het weer rustiger. 

Juli 2017: na diverse bruiloften in juni en juli, waarvoor we de feestgangers logies bieden, breekt dan weer de zomervakantie los. Diverse families knopen er na een week of 2 weken nog maar wat dagen aan vast. De beeldhouwweken worden weer druk bezocht evenals het keramiekatelier en de yoga.

April, mei, juni 2017: het seizoen begint al vroeg met veel mooi weer, alleen met Pinksteren vieren we een feest in de regen. Het mag de pret niet drukken. Gelukkig breekt na Pinksteren de zon weer door.

Maart 2017: voorjaar, heerlijk! De tuin is op orde gemaakt, supervroeg dit keer dankzij extra mankracht van broer Maarten. De zon maakt er gelijk een feestje van, dus zetten we vast slaplantjes in de bak en zaaien radijs en spinazie. Er zijn al veel weekendreserveringen binnen van franse bruiloftgangers en ook de laatste 2 weken van juli worden door kampeerders al vast gelegd. Wie zin heeft om in de meivakantie te komen: de gîte, het chalet en de "de Waard"- tenten zijn nog beschikbaar.

Januari 2017: weer een nieuw jaar ligt voor ons. De eerste reserveringen zijn binnen: de eerste en de laatste week van juni en de laatste twee weken van juli is de gîte alweer besproken en ook de eerste kampeerders en workshopdeelnemers hebben zich gemeld. Hebt u ook belangstelling voor een verblijf op onze minicamping, de gîte, een gastenkamer of een ingerichte huurtent? Ons supergezellige chalet eens uitproberen? Wacht dan niet te lang met reserveren. In de beeldhouwworkshops de laatste 2 weken van juli is nog voldoende plaats, een aanrader voor het hele gezin! Ook heerlijk zijn de workshops yoga en boetseren of keramiek. De vakantie komt in zicht! ZIN? Wij wel!!