Kamperen in de Allier op Chez le Pré

"Prima kleine camping" volgens de campinginspecteur van de ANWB. We staan vermeld in de kleine campinggids van de ANWB en in de Eceatgids.

Kleine groene camping

Het 2 ha grote glooiende erf rondom de boerderij bestaat uit grasland met verspreid staande grote oude eiken voor koelte en schaduw. We hebben op dat glooiende terrein zo'n 12 redelijk vlakke plekken waar je prachtig kunt staan: ruim, aangenaam, niet afgebakend, voor tent, caravan of camper, met een prachtig uitzicht op het dal.

Voor een zevental plaatsen hebben we een aansluiting op elektriciteit. In het toiletgebouw vindt u 2 badkamers met douche, wastafel en wc. Een babybadje is beschikbaar. Verder vindt u in er een koelvriescombinatie voor gezamenlijk gebruik, een tafel, stoelen en een rek met boeken en infomateriaal. Buiten bevindt zich onder het afdak een aanrecht en wasbak met koud en warm stromend water en afvaltonnen voor glas, papier en vuilnis. Een wasmachine en wasdroger staan eveneens ter beschikking van de kampeerders. Zij kunnen ook gebruik maken van het zwembad en terras. Binnen kan men zich bij de bar inschrijven voor ontbijt, diner en men kan dagelijks vers brood bestellen. 

U kunt 'en route' Chez le Pre bezoeken, maar reserveren biedt als voordeel dat je verzekerd bent van een plek.

Tente d'hôte: B&B in een tent, voor het echte buitengevoel met de service van een B&B. We hebben een ruime tent voor 4 of 5 personen ingericht met opgemaakte bedden (matrassen op bedbodems), tafel en stoelen. U kunt de dag beginnen met een heerlijk ontbijt voor de tent of op het terras. 

Ingerichte huurtent: Zin in kamperen, maar niet in het gedoe van een volgeladen auto en bij aankomst hard moeten werken voor de vakantie kan beginnen? Dan kunt u bij ons een compleet ingerichte tent huren. In onze ruime "de Waard" tunneltent "Paradijsvogel" vindt u 4 ruime slaapplaatsen: goede matrassen op waterpas gestelde bedbodems in 2 slaapcabines (peutercampingbedje en kinderstoel zijn ook beschikbaar). Het woonvertrek is ingericht met een tafel, stoelen, keukenkastjes, kooktoestel, alle kookgerei, koffiezetapparaat, servies, glaswerk en bestek, elektrisch licht, elektrische koelbox, schoonmaakspullen, een droog- en een kledingrek. Voor buiten 4 ligstoelen, tafeltje en een parasol. Na reservering ontvangt u een complete inventarislijst, zodat u weet wat u nog wel mee moet nemen. Bed- en keukenlinnen zijn inclusief, u treft de bedden opgemaakt aan bij aankomst. Echt kamperen dus, maar wel heel comfortabel! 

Voor nog comfortabeler kamperen hebben we een gezellig houten chalet: geheel ingericht voor 3p (een extra kinderbed of een peuterbedje kan nog worden bijgeplaatst). In het huisje is elektriciteit, een aanrecht met stromend water, een kooktoestel, koelkastje, tafel, stoelen, een 1p bed (0,90x2.00)en een 2p bed (1.60x2.00), met magnifique uitzicht op de vallei! Verder vindt u er alle kookgerei, servies, bestek, glaswerk, koffiezetapparaat en schoonmaakspullen. Voor het vroege voorjaar of de herfst is er een klein elektrisch kacheltje. Buiten een picknicktafel met parasol, 4 makkelijke stoelen met kussens. Bij reservering ontvangt u een complete inventarislijst, zodat u weet wat u nog wel mee moet nemen. Voor douche en toilet kunt u terecht in het nabij gelegen (50m) toiletgebouw. Bed- en keukenlinnen zijn inclusief, u treft de bedden bij aankomst opgemaakt aan en kunt u per direct met uw vakantie beginnen.