Een sfeervolle kamer huren, een chambre d'hôtes, B&B

De kamers bevinden zich op de eerste verdieping, die bereikbaar is via de trap in de hal. De ruime woonkamer met openhaard-hoek, bar, tv-hoek en grote tafel staan, net als de terrassen en het zwembad, ter beschikking van de gasten. Er is een grote bibliotheekkast met nederlandstalige literatuur en een bescheiden rijtje franstalige en engelstalige boeken waar gebruik van gemaakt mag worden. Slaapcomfort: alle bedden zijn 0.90x2.00 m en aan elkaar te schakelen tot een ruim twee persoonsbed. Alle bedden hebben goede matrassen en dekmatrassen.

Chambre d' hôtes

Er zijn 4 ingerichte gastenkamers. De 3 kamers op de verdieping van het woonhuis delen een ruime badkamer en apart toilet. De groene kamer is voorzien van een ruim 2 persoonsbed, toilettafel, een zitje en een ruime kast. De blauwe kamer is voorzien van 2 (aan elkaar te schakelen) éénpersoonsbedden, een ruime kast, een zitje en een wastafel. Er kan desgewenst op deze kamer een bed bij gezet worden. De rode kamer heeft 2 éénpersoonsbedden, een zitje en een mobiele kast.

De rode en de blauwe kamer zijn naast elkaar gelegen, met aangrenzend de badkamer en het toilet en zijn daarom zeer geschikt voor een gezin. De rode- en blauwe kamer zijn als combi te huur met alleengebruik van badkamer en toilet.

 

De 4e gastenkamer "de familiekamer", bevindt zich op dezelfde verdieping als- en ligt naast de andere kamers, maar is onderdeel van de gîte. Ze heeft beneden een eigen badkamer met toilet. Deze familiekamer bevat 4 éénpersoonsbedden, waarvan 2 extra lang (2.20m). Er kan desgewenst een bed bij gezet worden. 

 

Er zijn 2 babycampingbedjes verkrijgbaar, 3 kinderstoelen, een babybadje, po en een aankleedkussen. 

 

In de salon van de gîte hebben we tenslotte nog een bedbank voor 2 personen, waarmee we in totaal in huis aan 14 volwassenen en 2 babies een slaapplaats kunnen bieden.