Wandelarrangement

Verblijf op basis van vol pension in onze sfeervolle gastvrije B&B of op onze kleine camping. U krijgt wandelroutes en kaarten mee voor 2 tot 6 loopuren per dag over glooiend, heuvelachtig terrein.

Wandeltochten in de Allier

Op ontdekking door het omringend landschap en de Montagne Bourbonnaise: een kleurrijk en lieflijk landschap met zacht glooiende valleien, bollende akkers en donkere bossen, riviertjes en watervallen, mooie oude wijndorpen en kastelen. Overnachten in onze gezellige chambres d'hôtes waar u 's avonds aan tafel lekker wordt verwend. We hebben diverse wandeltochten voor u uitgeschreven en op kaart, maar natuurlijk bent u vrij om uw eigen plan te trekken.

Bij aankomst wordt u verwelkomd met een drankje, u kunt uw kamer betrekken en aanschuiven voor de maaltijd. We hebben wandelroutes met kaart voor u klaarliggen vanuit het terrein of iets verder weg. Bijvoorbeeld: rond Chez le Pré, naar keuze 4,  6, 13 of 16 km. Rond Montaigu le Blin, 8, 10 of 20 km. Rond Droiturier, 8 km, of rond Ambierle, 1 van de mooie wijndorpen van de Côte Roannaise, 12 km. In de Montagne Bourbonnaise: naar de watervallen van de Pisserotte, 4 of 9 km, door de bossen rond Arfeuilles, 9 km.

De arrangementsprijs is €455 pp/w voor een 2pkamer en vol pension - op basis van 2p per kamer. Voor wie kampeert is er een maaltijden arrangement mogelijk: €298 pp/w voor 7x ontbijt, lunch en diner.