Beeldhouwen, keramiek, yoga

De laatste 2 weken van juli beeldhouwen, het hele jaar keramiek, yoga in juli en augustus op afroep.

Het arrangement betreft een verblijf in combinatie met een weekworkshop. De prijs voor het arrangement komt voor 1 persoon neer op het bedrag voor de workshop (5 of 6 dagdelen) plus 455 euro pp. voor 7 nachten een kamer en vol pension - uitgaand van 2p per kamer*. Voor wie kampeert is er een maaltijden arrangement: het bedrag voor de workshop (5 of 6 dagdelen) en 289 euro voor alle maaltijden.

NB: voor alle workshops geldt: aangezien er slechts 3 2p kamers beschikbaar zijn, is snel reageren noodzakelijk. We hebben ook twee ingerichte 4p huurtenten en een 2p houten chalet beschikbaar

BEELDHOUWEN van 21-26juli en van 28juli-2augustus creatief met zachte steen of in hout door Paul de Wachter. Paul is beeldhouwer in België. Hij maakt groot en klein werk dat in meerdere plaatsen in Vlaanderen is aangekocht. Hij begeleidt de workshops creatief met zachte steen. Er gaat gewerkt worden met speksteen, albast of Noors witgranilaatmarmer en Euvil granilaatsteen. Stenen zijn te koop bij de docent. We werken vooral buiten, onder de abri bij het atelier.  Iedereen kan aan de cursus deelnemen: man of vrouw, jong of oud, beginner of gevorderde. De lessen vinden 's ochtends vanaf 9.30 uur, en wie dat wil, kan ook 's middags op eigen kracht doorwerken. Maximum aantal deelnemers 8 personen.

Ervaren beeldhouwers zijn welkom om in het open atelier zelfstandig te werken, met anderen visie en kennis uit te wisselen en zich verder te ontwikkelen, met of zonder ondersteuning.

Kennismaking op de zaterdagavond van aankomst, start van de workshop op zondag 9.30 uur. Er wordt afgesloten op vrijdagmiddag met een kleine expositie en vernissage.

Kijk voor keramiek en yoga bij de workshops. Het arrangement creatief geldt ook voor deze workshops.

* eenpersoonstoeslag kamer €15/n